tiistai 28. joulukuuta 2010

Lupauksia uudelle vuodelle... :)

Minä täällä jo mietin uutta vuotta 2011 ja lupauksia sitä varten,näin heti kun joulusta ja ähkystä ollaan jotenkin selvitty :D Nyt meillä molemmilla on räkätauti ja yskä,ollaan valloitettu sohva yhteistuumin ja katsottu digiboksilta nauhotettuja leffoja...samalla on tuhoutunut suklaarasia jos toinenkin.


Mutta siis niihin lupauksiin,lähinnä itselleni.Näiden ei kuuluisi teidän rakkaiden lukijoideni elämää hetkauttaa,muutakun tiedätte sitten missä mennään.


- 3 joulukorttia kuussa :) sain nyt viime metreillä sellaisen jouluähkyn askartelussa,että jälkikin oli sen näköistä.Toivotaan siis onnistuneita ja tarkoin harkittuja joulukortteja vähintään 3/kuukausi koko alkavan vuoden ajan. Näin ollen (jos matikkapääni toimii) olisi minulla joulukuun alussa 2011 vähintään 33 joulukorttia valmiina :)


- omat leimani korteiksi.Todella hävettävää omistaa leimoja,joita en ole vieläkään saanut korteiksi asti.Otan tämän siis alkavan vuoden haasteeksi itselleni. Osa leimasimistani on aika pieniä,mutta teen niistä sitten pakettikortteja. :)


Tällaisia lupauksia alkavalle vuodelle!
Hurahdin tänään jälleen syvemmälle nail art-maailmaan ja päätin tilata konadin-tuotteita,jotta korttien lisäksi pääsen jatkossa leimailemaan myös kynteni ;) Älkää siis häiriintykö jos tännekin välillä ilmestyy kuvan yritelmää omista "kynsitaideviritelmistä".


Tavoitteenani on siivota askartelutarvikkeeni (olen hirveä kaappisiivooja ja järjestysnatsi) vielä ennen vuodenvaihdetta,joten blogini hiljenee nyt vaihtamaan uuteen vuoteen ja muistelemaan kaikkea ihanaa vuodelta 2010. Kiitos kaikille lukijoille ja tukijoille, jotka olette auttaneet minua tämän mahtavan harrastuksen aloittamisessa tänä vuonna :)
Oikein riemukasta Uutta Vuotta 2011!


Blogini palaa itse asiaan sunnuntaina 2.1.2011 Villakeijun uuden haasteen tiimoilta.


Terkuin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)