tiistai 1. helmikuuta 2011

Haastekortti

Otan ensimmäistä kertaa osaa Magnolia-haasteeseen. Mielestäni luonnos on aivan äärettömän ihana, ja sen ympärille olikin suhteellisen helppoa rakentaa tämä kortti.


Korttiaskarteluni alkuhuumassa ostin Askartelukirppikseltä paljon näitä erilaisia papereita (noin 15cm x 15cm kokoa). Löysin näiden papereiden nipun viikonloppuna, ja sitä selaillessani taas ihania papereita. Nyt koetankin saada niitä käytettyä, koska lehtiössä olevat paperit on aina näitä irtopapereita helpompia säilyttää.

Tämä paperi siis ilmestyi sieltä kasasta eteeni, ja sen ympärille korttia aloin rakentamaan. Magnolia- kuvan olin värittänyt jo etukäteen promarkereilla. Sydän on toiselta puolelta vihreä, saatu joskus KK:n salaisten toiveiden kautta, värittelin promarkereilla kuvaan paremmin käyväksi ja lisäsin koholakkaa päälle. Koholakassa on myös allekirjoittaneen tahmatassujäljet (luulin sen olevan jo kuivaa...). Sitten pitsiä ja dropseja. Ympyrä mankkutyttösen alla on lasipurkin kannen ja saksien yhdistymisen lopputulos ;)

Tällaisella kortilla mukana haasteessa siis minäkin! :)


KYSYMYS: teille lukijoilleni! Mitä stanssausvälinettä käytätte? Millaisen ostitte ensimmäisenä, tai mikä on käytössä osoittautunut ihan parhaaksi? Tässä vasta alustavasti vertaillaan hintoja yms., mutta kuulisin mielelläni vinkkejä ;)


Väsynein aamuterkuin,

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana kortti!!! Tosi upea!! =)

  VastaaPoista
 2. Kiva kortti, jossa kaunis taustapaperi!!!

  Minulla on Cuttlebug ja olen tykännyt siitä hirmuisesti. :o)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa mukaan Magnolia haasteeseen jatkossakin.Kaunis kortti,väriyhdistelmä sointuu hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 4. Kiitos mieltä piristävistä kommenteista! Itsekin olin tyytyväinen tähän korttiin, välillä se vaan näköjään onnistaa ;)

  VastaaPoista

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)