keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Voi ei! Taas tuli tällainen tahaton kahden viikon blogitauko.. :(
Elämä tuntuu opiskelujen kanssa olevan todella kiireistä. Olen myös tsempannut kuntoiluun (2xsali, kerran zumba ja kerran jäät / viikossa), ja aikataulun laatiminen vaatii suunnittelua ja sumplimista. En valita tosin, ruoka maistuu paremmin ja unikin tulee useimmiten silmään (ainoastaan täysikuu valvottaa... mitenhän tästä kuuhulluudesta pääsisi eroon?)

Kiireen keskellä taiteilun dt-kortin Villakeijun uusimpaan haasteeseen. Kortin tekeminen oli kivutonta ja helppoa, ja himo askarteluun syttyi jälleen. Aikaakin voisi saada kaupasta, eikö?
Villakeijun haasteessa oli luonnos, jonka löydät täältä. Ja tässä oma korttini.

Omassa kortissani Gorjuss-tyttönen ja raitapaperi on Villakeijun valikoimasta. Gorjuss-tyttösen leimaaminen meinasi vähän epäonnistua, mutta paikkasin kuvaa ohuella mustalla tussilla :) Kortti aukeaa keskeltä ja pallonauha pitää sitä kiinni. Teksti on saatua tavaraa, samoin kultaiset paljetit. Dropsit ja punaiset timantit antavat vähän blingiä :) :)

Nyt suuntaan koulukamojen kanssa yliopistolle salille ja saunaan :) Ihanaa kun pakkanen on vähän lauhtunut, eikä tarvitse pukeutua viiteen vaatekerrokseen taretakseen ulkona.
Iloa kaikkien viikkoon!
Terkuin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)