lauantai 29. lokakuuta 2011

Päivitystä NYT!

Luvattoman pitkään täällä on eletty hiljaiseloa, koetan saada nyt tilanteeseen muutosta. Askartelupöydän äärellä ei ole vähään aikaan tapahtunut mitään, sillä olen hurahtanut täysin uuteen asiaan. Mikä se on, selvinnee tulevissa päivityksissä. Nyt kuitenkin parin kuukauden takaisiin valokuviin. Kesällä ystäväpiiriini syntyi kaksi tyttölasta (ja molemmat vanhempien esikoisia) eli loppukesästä on ihailtu ihania vauvoja! Tässä kortti ja vauvakakku, jotka veimme toiselle ystäväperheellemme :)Kortissa pohjalla on tuollainen kiiltävä kartonki, näkyy paremmin alemmassa kuvassa. Leikkasin erilaisista kuviopapereista neliöitä (paperit Askartelukirppikseltä), tyttö ja potkupuku on vanhasta Tilda-paperikosta leikattuja, potkupuku kohotettu 3D-tarroilla ja pilkkuihin lisätty kimalleliimaa. Myös tuo oikean alakulman neliöpaperi on kohotettu pohjasta. Lisänä ruusuja, helmenpuolikkaita ja kaikkea pinkkiä varastojen kätköistä :)


Ystävillämme oli jo paljon vauvanvaatteita, joten päädyimme kokoamaan vauvalahjaksi kakun, joka sisälsi jotain isälle (sikari), jotain äidille (skumppapullo), jotain "isoveljelle" (lelu koiralle) ja jotain vauvalle (pehmoinen leikkikuutio, sukkia ja vaippoja). Vähän hankaloitti kun tuo sellofaani lopahti kesken,mutta saatiin onneksi joten kuten ehjänä kuljetettua perille asti :D

Nyt on yritetty jonkinlaista come backiä tehdä. Lupaan kovasti yrittää postailla useammin kuin kerran kahteen kuukauteen ;)

Terkuin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)