sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Erilainen rippikortti (EI heikkohermoisille eikä siveyden sipuleille)

Pääsin taas toteuttamaan kortteilijan mielikuvistustani kun ystäväni tilasi serkkupojalleen rippikortin,jossa täytyy olla onnittelut naimaluvasta ja sitten ihan se itsensä - kirkkovene!

Tämän kortin katselu ei siis sovi heikkohermoisille, vanhoillisille, pikkusieluisille eikä siveyden sipuleille. Lisävaatimuksena oli, että kortin täytyy olla tyylikäs. HUH! Tällaista sain aikaan..

Kortin tilaaja, ja kuulemma saajakin, olivat erityisen tyytyväisiä lopputulokseen :D

Tällainen projekti, nyt kun muistin vihdoi julkaista kuvat.Muuten kortteilu onkin vähän jäänyt.Oltiin viikko poissa kotoa,enkä ottanut askartelukamppeita mukaan,kun piti olla muutakin tekemistä esim. keittiönpöytämme hiomista ja maalaamista.Se projekti jäikin vielä Pöljälle,mutta saatiin jo kahdesti maalattua!Kyseessä on isänisäni tekemä pöytä,ehkä joskus 40 vuotta sitten.Se oli maalattu kiiltävällä, punaisella lattiamaalilla. Hion ensin käsin kaiken maalin pois,sitten kiinnitettiin pöytälevy uudestään kiinni (uusittiin halenneet puutapit yms) ja nyt se jäi kuivumaan ja odottamaan pöytälevyyn vielä yhtä maalikerrosta.

Maanantaina taasen haimme kälyni kanssa pestyjä mattoja mökiltä.Tulomatkalla törmäsimme kapealla mökkitiellä mutkan jälkeen tukkirekan keulaan.Autohan meni lunastukseen ja kyytiläisiä käytettiin kyssissä kuvattavana.Vakavilta vammoilta säästyttiin!Minulla on rintalasta sen verran tärähtänyt,että nyt parantelen sitä vahvojen särkylääkkeiden avulla.Ensin poliisi syytti meitä niin kovasti,että eivät edes katsoneet kuorma-auton piirturista millaisella vauhdilla hän mutkaan tuli (maaseutupoliisit ARGH), mutta loppujen lopuksi kälyni sai vain suullisen varoituksen eikä edes sakkoja.

Näinkin vauhdikkaasti saa lomansa menemään ;)
Nyt pitäisi tehdä muutama hääkortti, ystäväni tulee valkkaamaan ensi viikolla yhden, jääpähän loput varastoon. ;)

Vieläkin lomaterkuin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)