keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Lomapäivän askartelurutistus!

Hiphei!Kolmas lomapäivä takana ja tämän päivän pyhitin askartelulle!Lisäksi kyllä pesin myös pyykkiä ja siivoilin,mutta sainpahan syyhytyksen pois peukalosta kun sain askarreltua monta korttia!

Tässä ensin nopea perusjoulukortti.Leimakuva on saatu,aiemmin jo väriteltykin.Lisänä tuo paperi (ostettu askartelukirppikseltä),sekä helmiä nuppineulassa :D Minulla on luvattoman paljon noita helmiä jemmassa,monenlaisia ja monessa värissä...yritetään käytellä poies.

Sitten tein pari vauvakorttia samalla kuvalla,mutta erivärisinä.Vihreän ystävänä minä ainakin tahtoisin saada vihreän vauvakortin!!Siis jos sellaista olisin saamassa,nyt ei ole tarvetta... :D Tässä muuten taustalla kuplamuovilla tehty leimauskuvio paperissa.Näin jossain nettikaupassa myytävän leiman,jossa oli tuollaista kuplamuovikuvioita,joten kokeilin itse väsäillä sellaisen ja hienohan siitä tuli! Saa vähän erilaista taustaakin välillä :)
Näissäkin tuossa sinisessä kaivelin helmivarastoja ja pujottelin nauhaan. Vähän epänormaali koriste,mutta onpahan jotain käyttöä noillekin!Ja yhdistää nuo klipsien tähdet kun on myös tuo roikkuva tähti.Nuo klipsit oli pakko laittaa,sillä saadussa leimakuvassa oli musta pieni mustetahra alareunassa,peitin tuolla sen ;)

Lisäksi tänään syntyi vaikkapa ystävänpäiväksi sopiva kortti sydän-teemalla!Tykkäilen yhdistää tuota ruskeaa vaaleanpunaiseen,en ole ihan lällyn ystävä ja pelkkä vaaleanpunainen tuntuu vähän imelältä.Tuo "i love you"- teksti on leikattu tuosta kortin sisälläkin olevasta paperista, jossa se lukee ruskeana ja vaaleanpunaisena. Simppeli kortti,mutta mielestäni nätti!

Tämmöisiä tänään!Vielä muutama kortti on ihan just kohta valmiina ;) Postailen ne myöhemmin tänään tai viimeistään huomenna :) Huomenna on loman ainoa hemmoittelupäivä,ei ole varaa reissuilla,joten varasin kampaajan ja ihonpuhdistuksen samalle päivälle ;) IHANAA!

Terkuin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)