perjantai 6. toukokuuta 2011

Mammalomalle

Älkää huolehtiko,en minä! :D
Vaan ystäväni työkaveri, ja tilaisuutta juhlistamaan pyydettiin minulta kortti. Mietin pitkään,että apua! Eihän minulla ole mitään kuvaa mikä menisi odottavasta äidistä... sitten sain idean ;)


Doodle factoryn örkki pääsi esittämään innostunutta odottajaa korttiini. Vauvatarvikkeet on leikattu jostain sinooperista ostetuista papereista, valmistajaa en muista. Kaikissa tarvikkeissa on paksu kerros glossya päällä. Glossya löytyy myös DF:n duden napeista ja silmistä. Jotain tarvikkeita on jo hankittu, mutta osa odottaa vielä hankkimista ;)


Sisäpuolelle laitoin tällaisen tekstin. Olisin tahtonut kirjoittaa äippälomaa, mutta kirjaimissa ei tietty ollut ääkkösiä joten täytyi tyytyä mammaan.

Pitäisi opetella muokkaamaan noita kuvia.Ja ehkä oikeasti myös ajan kanssa miettiä, missä kuvia ottaa, että saisi parhaat puolet esiin. Luin joskus netistä jotain ohjetta, miten kotoa löytyvillä tavaroilla voi rakentaa kuvattavan kohteen ympärille parempaa valotusta yms, mutta silloin ei ollut vielä aikaa perehtyä aiheeseen riittävästi.


Tänään kampaajalle, mies odottaa jännityksellä, että minkä värisenä tulen kotiin illalla ;)
Perjantaiterkuin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)