sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Vihdoin ja viimein päivitystä :)

Tarvitseeko edes sanoa,että kiirettä pitää? Kuitenkin kiireen keskellä repäisin itselleni viikon loman Tampereella veljeni perheen luona. Myös "jätkää" eli MM-pokaalia pääsin Tampereella ihastelemaan - olen lätkämimmi henkeen ja vereen!

Matkan aikana sähköposti oli kenkkuillut ja siksi julkaisen tämän dt-korttini auttamattomasti myöhässä, pahoittelen. Tähän haasteeseen ette ehdi enää osallistumaan, mutta uusi Villakeijun haaste alkaa jo tänään :)


Edellisen haasteen tehtävänä oli käyttää oikeita helmiä. Minullahan niitä riittää, joka värissä! Pitäisi käyttää enemmän noita noin 10-15 vuotta vanhoja helmikätköjä :D Kortissani helmet killuvat hammaslangan varassa. Helmien väliin pääsi myös kukka-riipus, jonka olen joskus saanut KK:n salaisten toiveiden kautta. Prinsessa-Tilda on saatu Villakeijusta, vihreä paperi löytyi silppulootasta ja kuviollinen paperi on Askartelukirppiksen saaliita.

Mietin muuten, että blogillani on ollut tässä 1vee synttäritkin - ajattelin laittaa pystyyn jonkin sortin arvontaa, kunhan ehdin hiomaan yksityiskohdat kuntoon!

Iloa viikon viimeiselle päivälle!
Terkuin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)