keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Haastekortteja..

Tässä muutama haastekortti,jotka sain valmiiksi tänään.

Ensimmäinen ok KK:n kymppitekniikka haastesarjan leimakuvat 3D-korteiksi - haasteeseen.Valitsin tuon kirahvi leimasimen,koska ajattelin sen olevan suht helppo leikattava 3D-kuvaksi...toisin kävi,kun ahneeksi heittäydyin! :D Piti sitten noita pilkkujakin päästä leikkelemään... ;)
No tässä kuitenkin lopputulos!Taustapaperi on jostain askartelukirppikseltä ostettua,kävi mielestäni hyvin kun on nuo täplät siinäkin ;)

Lisänä eilen postissa salaitten toiveiden kautta saatu nauha, muutama kukka ja tarrahelmi.Noiden pikkuruusujen varsien kanssa on yhä hieman taistelua,nyt piilotin ne tuonne isompien kukkien alle..


Tämä ihana gorjuss-tyttö pääsi kanssa haastekorttiin!Minusta nuo kuvat on niin äärettömän suloisia!En meinaa raskia käyttää... :/ Ajattelin, että jos siskoni pääsee yliopistoon opiskelemaan,niin tässäpä hänelle oiva kortti..Teksti sanoo siis "new heights"..

Perhosetkin on saantitavaraa kun tuota ihanaa leikkuria ei ole vielä itsellä.Ja noi tarratimangitkin olen saanut kohta jo käytettyä ;) kestihän ne viikon jopa..
Tällä kortilla osallistun Koukussa Kortteihin haaste nro.5 :)

Nyt pitäisi alkaa siivoamaan,aamu mennytkin noita viimeistellessä ja netissä roikkuessa...kerrankin jaksoin edes hieman panostaa sisäpuoleen,mutta en sitten älynnyt ottaa kuvaa :D
Palaillaan,terkuin,

2 kommenttia:

  1. IHANAT kortit!! Erityisesti tuo kirahvikortti on tosi magee!! =)

    VastaaPoista
  2. Ihania kortteja on Heini taas tehny...erityisesti tuo jälkimmäinen on minun makuuni..mutta kirahvikin on kyllä vallan suloinen..:D

    VastaaPoista

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)