torstai 14. huhtikuuta 2011

Vaippakakku

Viime vkloppuna olimme vieraina ristiäisissä, ja kastettavan lapsukaisen vanhemmat toivoivat lahjaksi vaippoja. Tuunailin sitten tällaisen amerikkalaishenkisen vaippakakun :)


Kakku sisältää: paketin vaippoja (oliko niitä sitten 64?? päälle 60kpl kuitenkin), pyllypyyhkeitä iso paketti, nokkamuki, 2 x sukkahousut, nilkkasukat, muumikirjan, baby lotionin ja baby shower "suihkugeelin". Ja nauhaa ja sellofaani että luomus pysyy kasassa tottakai :D
Kiva tätä oli väsäillä, mieskin oli innoissaan suunnittelemassa miten tuo kaikki tavaramäärä saadaan vaipparullien sisälle piiloon :) Hyvä idea vaikkapa babyshower-juhliin, netistä löytyy paljon erilaisia variaatioita ja ohjeita kakun "leipomiseen".

Ja ihan ot, menin sitten eilen värjäämään hiukset. Tavoitteena oli kultabeige, mutta innostuinkin ostamaan kuparin vaalean värisävyn... nooh,tukka on nyt sitten samanvärinen kun peppi pitkätossulla :D :D pitänee varata kampaajalle aika ja kulkea pari viikkoa hattu päässä... Millonkahan sitä oppisi, ettei kotivärjäykset onnistu!!

Porkkananvärisin hiusterkuin,

2 kommenttia:

  1. Minäkin bongasin vaippakakun jostain blogista ja sellainen on suunnitelmissa "leipoa" kummitytölleni, joka sai toissapäivänä tytön, kunhan menemme vauvaa katsomaan. On kyllä upea tuo sinun kakkusi :)

    VastaaPoista
  2. Moi Päivi!

    Tuo vaippakakku oli kyllä kiva väsätä :) Ite laittelin isot purkit tuon alimman kerroksen keskelle luomaan tukea koko kakulle.Ylimmässä kerroksessa vaippojen keskeltä pilkistää nokkamuki :) Ja varmasti käytännöllinen lahja ;)

    VastaaPoista

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)