maanantai 6. kesäkuuta 2011

Ylioppilaskortit hieman myöhässä!

Kiireinen viikko takana ja vielä kiireisempi edessä! Tällä viikolla viikonloppuna juhlimme rakkaan ystäväni polttareita, saan olla kaason kunniatehtävässä häissä, joten polttareiden eteenkin on tehty tarkkaa ja harkitsevaa suunnittelutyötä :D Ihanaa päästä viikonloppuna juhlimaan :)

Viime viikolla tein parit ylioppilaskortit tilauksesta. Tarkoitus oli myös tehdä niitä varastoon, mutta sepä sitten jäi kiireiden vuoksi. Tässä kuitenkin nämä pari tilauskorttia :)Molemmat tehty aika samalla simppelillä kaavalla. Väritelty copiceilla ja promarkereilla sekaisin, lisäilty glitteriä ja glossya. Leimakuvat on saatu, circle it on oma leimasin. Yritin jälleen kaivella jämäpaperilootaa ja koota kortteja silpuista. Kuitenkin aina kun löydän kaksi paperia silppulaatikosta, tulee sinne vähintään yksi lisää ... :/ loputon suo saada se joskus tyhjäksi!

Nyt "töiden" eli opiskelujen pariin. Olen hakenut opintotuet koko kesän ajaksi, joten vietän kesän yliopistolla tai kotona nenä kirjassa tai koneessa. Onneksi välillä voi hommat ulkoistaa ja painella kirjan kanssa vaikkapa rannalle.. ;)

Iloista kesäviikkoa kaikille!

Terkuin,

2 kommenttia:

  1. Kiitos osallistumisestasi haasteeseeni!

    Pennyn siilikortti oli niin söpö ja suloisia ylppärikorttejakin olet tehnyt :)

    VastaaPoista

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)