maanantai 24. toukokuuta 2010

Ensimmäinen telinekorttini :)

Kokeilinpas tänään uutta korttimallia!Olen ihaillut muilla näitä telinekortteja,mutta en ole vielä tätä aiemmin kokeillut itse väsätä tällaista.Helppoahan se oli kun heinänteko ;) ja heti saa näyttävämmän kortin kun normaalilla taittelumallilla..

Tässä siis korttini.

Tämä kortti on menossa kesäloman toivotuskortiksi työkaverille, joka pitää vihreästä ja ruskeasta - siitä siis värimaailma! Paljon on kortissa taas muilta saatua. Perhoset olen saanut salaisten toiveiden kautta, metallikukka on Riinalta ja leimakuvakin on saatu. Taustapaperi on donnosta aikanaan tilaamani, koristetimantit myös sieltä. Värittelyt on akvarellikynillä - vielä on tekniikassa hiomista, olin varmaan sairaana sen kuviksen tunnin missä varjostamista käsiteltiin ;)

Tässä vielä lähikuvaa metallikoristeesta ja siirtokuvasta, jonka tilasin paperinauhasta. :) Värit on tuossa hassusti kun piti koneen kuvankäsittelyllä muokkailla liika salamaa poispoikkeen.

Isäntä nukkuu jo, vois itse kiepsahtaa viereen. Aloittelin tänään siskon yo-korttia, joka kaipailee vielä suurta inspistä valmistuakseen.

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniita ja kivoja kortteja sinulla..:D

    VastaaPoista
  2. Todella kauniita ja sulosia kortteja sinulla:))

    VastaaPoista

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)