torstai 14. lokakuuta 2010

Vanhemmalle rouvalle.

Tein vähän aikaa sitten nämä pari korttia vanhemmalle rouvalle syntymäpäiväkorteiksi tilauksesta. Ohjeina sain värityksen puolesta viininpunaista/sammaleenvihreää ja teeman puolesta jotain huumoripitoista. Tällaista syntyi. Molemmissa korteissa leimakuvat ovat saatuja, pitäisi tilata itsellekin joku tällainen huumorileima, mutta minkä niistä sitten tilaisi? Liikaa hyviä vaihtoehtoja..
Tässä kortissa väritykset on tehty promarkereilla. Tykkään niillä värittäessä siitä, että kuviin saa vahvoja värejä, mutta vähemmän pidän siitä, että en osaa varjostaa niillä YHTÄÄN. Muutenkin tuo tusseilla värittely on kuin ala-asteella. Paperi on jostain joulupaperikosta, lisänä joskus alesta ostettuja harmaita yksipuoleisia korttipohjia leikeltynä (sellaista todella paksua ja eläväisen näköistä pahvia). Koska leimakuva on noin iso niin eipä siihen sitten tekstin ja nauhan lisäksi tarvittu kuin muutama puolihelmi.
Tässäkin kortissa leimakuva oli aika iso. Pitkään sommittelin papereita taustalle,ennenkuin olin tyytyväinen. Vihreän paperin reunat on rassattu. Tekstin leimaamiseen olen käyttänyt promarker-tussia, sillä musteissani ei ollut sopivaa väriä. Osaako joku kertoa, onko promarkereilla leimaaminen vahingollista leimoille? Kakun kynttilöissä on glitteriä ja mies ja nainen väritelty tusseilla. Lisänä vähän poskipunaa chalkseilla.

Nyt tuonne pimeään - onneksi pyörässä on valot.Pidän kyllä talvesta, ennemmin kylmä kuin tuskastuttavan kuuma niinkuin kesällä. Avasin eilen glögikauden ja sain jopa 4 korttia illalla valmiiksi. Esittelen niitä teille myöhemmin.
Ihanaa torstaita,viikonloppukin tulee :)
Terkuin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)