sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Dt-kortti Villakeijulle

Huhhuh. Tässä tuli näköjään tällainen kahden viikon tyylikäs blogitauko. Kevät on osoittautunut opintojen osalta erittäin kiireiseksi, olen ajatellut opiskella koko kesän opintotuella, jotta mahdollisuuteni valmistua ensi vuonna olisi paremmat.

Kortteiluinto on myöskin ollut hieman hakusissa :/ Nyt ideoita on alkanut taas tulvimaan päähän ja osan toteuttamistakin olen ehtinyt jo koettamaan :)

Villakeijun kortteiluhaasteblogissa alkoi tänään uusi haaste. Haasteessa ohjeena on valmistaa kortti ammattiin valmistuneelle - kortissa täytyy siis näkyä selvästi tämä tietty ammatti (ei riitä pelkkä kukkapuska ja teksti "onnittelut lähihoitajalle").

Oma korttini onnittelee lääkäriksi valmistunutta :)


Tuoreen lääkärin mekosta bongailin nuo pallot, joita piti sitten saada lisäksi vähän joka puolelle :D Punainen taustapaperi on Villakeijun valikoimaa. Nettikaupassa on muuten paljon skräppipapereita alennuksessa - kannattaa käydä katsomassa! Itse tein tilauksen jouluisista skräppipapereista :)


Kortin sisäpuolelle dymoilin tekstin "Enää ei pysy lääkäri loitolla ... edes omenalla päivässä". Pahoittelut huonosta kuvasta :/ oli pakko ottaa salamalla, että tekstista saa edes jotain selvää.
Kaikki sunnuntain kunniaksi uuden haasteen kimppuun :) Aikaa on kaksi viikkoa!

Minä alan laittelemaan aamupalaa isännälle, joka tulee kohta jäävuorolta :)
Sunnuntaiterkuin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)