maanantai 31. tammikuuta 2011

Kuukauden kolmas eli viimeinen joulukortti :)

Tiukille mennään, mutta valmistuihan se kuukauden viimeinen kortti jopa eilen. Tässäpä tämä tulee, varsin erikoisen värinen kylläkin - itsekin olen vielä hieman hämmentynyt tästä väripaletista.


Mankkutyttönen pipareiden kanssa ja leikkurilla napsittua kuultopaperia sekä ruskeaa paperia. Jotenkin sitten kaipailin lisää violettia tuon tyttören ympärille, ja hätäpäissäni kaivoin tuon köynnöksen ja timantteja. Tekstin bongasin paikallisen askarteluliikkeen alelaarista. Paketissa taisi olla kaksi A4-kokoista paperia,joissa muutamaa erilaista valmiiksi stanssattua joulutoivotusta. Ostin ihan sillä ajatuksella, ettäkun noita joulutekstejä ei ole hirveää valikoimaa, niin auttavat ainakin vähän eteenpäin.

Siinä se oli nyt tämän kuun viimeinen joulukortti. Eikä tämä nyt niin paha homma ollut, tästä jatketaan taas huomenna alkavaan helmikuuhun!
Terkuin,

2 kommenttia:

 1. Oletpa ollut tosi ahkerana ja monta kaunista korttia olet saanut aikaan:)
  Pitäisköhän minunkin jatkaa jouluisilla kun muuten ei oikein synny mitään?!!

  VastaaPoista
 2. Kyllä Hilkka suosittelen joulukorttien väkertämistä :) Onpahan ainakin joulukuussa sitten jo valmiina erilaisia kortteja ja viime hetken paniikilta ja luovuuden puutteesta kärsimisestä vältytään.. :)

  Ja ei minullakaan syntynyt kahteen viikkoon yhden yhtä kortteja, näitä luovia taukoja on meillä kaikilla! Tsemppiä!

  terkuin heini

  VastaaPoista

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)