sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Askartelupöytäni

Olen miettinyt tätä postausta jo siitä asti kun ikeasta noudimme ihanan askartelupöytäni, mutta aina se on jostain kumman syystä ollut niin sekaisin, ettei sitä ole kehdannut kuvata. :D Nyt sen kuitenkin esittelen. Pöytä pitää sisällään kaiken, mitä käytän askarteluihini ja lisäksi vielä muutakin askartelun ulkopuolista tavaraa.


Kih. Siinä se nyt on. Tämä ihanuus lähti siis syksyllä mukaamme ikeasta. Kirjahylly ja pöytätaso tuleevat erikseen ja ovat Expedit sarjaa. Kirjahyllyn voi sitten halutessaan laittaa myös vaakasuuntaan tasoksi. Lisäksi siihen saa noita lisäosia, esim. tuo alakulman upotettava kaappi on sellainen. Niitä pitää ostaa seuraavalla ikea-reissulla lisää, saa kaikki pikkurimpulat sinne piiloon ;)


Rakastan kaikenlaisia peltirasioita ja lasipurnukoita. Niitäkin on sitten kertynyt jos minkäkin nippulan säilyttämiseen. Heh, vähän kyllä kuvista paistaa sellanen fiilis, ettei se kyllä useimmiten tuolta tuo pöytä näytä :D :D
Tuolla korissa kirjahyllyn päällä onkin sitten valmiit kortit siististi sellofaanipusseissa odottamassa joko omaa käyttöä tai mahdollista myyntiä. Välillä niitä sieltä aina lähtee ilahduttamaan saajiaan :) Radio on varmaan ainakin 10 jos ei 15 vuotta vanha, mutta ajaa asiansa - joulun alla saan kuunneltua joululauluja cd:ltä ja jääkiekkokaudella sm-kiekkokierrosta korttiaskartelun lomassa ;)

Olen muuten keksinyt loistavan idean, niille aika pienille silpuille, joita on hankala enää korteissa hyödyntää. Leimailen niihin tuon oman "hand made by heini"-tekstin ja leikkailen valmiiksi purkkiin (näkyy tuossa alimmassa kuvassa vasemman puoleisessa purkissa). Siitä on sitten helppo ottaa käyttöön, kun korttia tekee. Musteella kun on vähän tapana levitä jos sitä heti räplää, niin noiden kanssa ei sitä ongelmaa ole ja kaikki paperisilput pääsevät hyötykäyttöön.

Nyt isäntä huutelee, että ruetaan kahville, joten sinne siis!
Sitten jatkamaan loputonta pölynpyyhkimisimurointi-projektia!
Sunnuntaiterkuin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)