tiistai 11. tammikuuta 2011

Blogimietteitä ja ampiainen!

Onpas blogissani vallinnut taas piiiitkä hiljaiselo!
Sairasteltiin tuossa ärsyttävät flunssat,molemmissa oli pitkään nuha,köhä,lihassärky ja ällöttävä voimattomuus. Tämä viikko käynnistyi viimeinkin täysin terveenä, ja opiskeluihin käytiinkin heti käsiksi. Syksyllä suoritettu työharjoittelu viivytti hieman muita opintoja,ja nyt onkin tavoitteena saada ennen ensi syksyä haalittua opintorekisteriin 60-70 opintopistettä,joten töitä riittää.

Flunssan aikana ehdin selailemaan internetin ihmeellistä maailmaa taas enemmän kuin riittämiin...löysin ihania verrkokauppoja,sisustusblogeja,tyyliblogeja,kynsiblogeja... :D Monta kertaa oli naama kateudesta vihreänä, kuinka kauniita koteja ihmisillä onkaan! Ja miten taitavia toiset ovat! Eräälläkin bloggaajalla oli kymmenittäin ihania vaatteita niin lapsille kuin aikuisille RETROISTA (heikkouteni) kankaista! Ihania!

Samalla pohdin paljon oman blogini kohtaloa, pyörittelin päässäni ajatuksia teenkö tätä muille vai itselleni - ja missä määrin. Olisi ihanaa jos blogillani olisi sadottain lukijoita ja tuhansittain kävijöitä, mutta toisaalta sellainen aiheuttaisi ainakin itselle aikamoisia suorittamispaineita. Todellisuus on, että tälle kortteiluharrastukselle ei vaan ole rajattomasti aikaa.
Mieleni tekisi julkaista tänne muitakin kuvia ja juttuja, tavallista elämää, leipomuksia, kotia ja tekemisiä. Mutta toisaalta tahdon tietyssä määrin suojella yksityisyyttäni, enkä huudella kaikkia arkisia asioita ihan kaikille. Hankalaa tämä bloggaajan elämä... :D

Kaiken pohtimisen keskellä tein myös itselleni erittäin epätyypillisen vauvakortin. Nuo pahviset keltapohjaiset koristeet ovat jotain alelöytöjä ja osuivat askartelupöydän inventaariossa käteen. Tässä siis lopputulos.


Lopputulos ei itseä miellytä. Jotenkin värit ja kaikki kortissa mättää. Mutta onneksi tässä "lajissa" on se hyvä puoli, että makuja on niin monta kuin ihmisiäkin, joten ehkä se jotakuta miellyttää.

Nyt jatkamaan uusien ihanien kynsihelmien tutkimista ja käyttöä. Tilailin kynsitimantteja ja muita e-baysta ja tänään tulikin ensimmäinen ostos (1,7€ kynsihelmiekiekosta, jossa 12 eri väriä) pikavauhtia ulkomailta piristämään työntäyteistä arkeani :) Huomenna palataankin sitten koulunpenkkiin kauniilla kynsillä ;)
Talvi on vuodenajoista mielestäni parhain!
Nautiskellaan valkoisesta lumisesta maasta ja tunnelmallisista illoista :)
Terkuin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)