maanantai 3. tammikuuta 2011

Tyttöselle

Edelliseen vauvakorttiin kuvaa varastoista etsiessäni,käsiini osui tämä tyttönen leikkimässä hakka-lelulla.Kokeilin,kuinka tällaisen kuvan värittäminen sujui,ja noh...eihän siitä ihan tavoiteltu tullut (kun ei promarkereilla osaa varjostaa,eikä ole tarvittavia värivalikoimiakaan) mutta kortiksi asti kuvan kuitenkin tein.


Taustapaperi on Villakeijun valikoimaa. Siinä oli valmiiksi jo tuo yläreuna "mustetettu" tuollaiseksi vaaleanruskeaksi,joten mustettelin sitten molemmat reunat ja alareunankin. Kuva olikin yllättävän iso,joten eipä lisäksi paljoa mahtunut. Tarkkasilmäiset voivat tunnistaa rusehtavan nauhan erääksi joulupaketin paketoinnista pelastetuksi kangassuikaleeksi - käytössä on! :)

Kun joulusta on selvitty,voitaisiin alkaa miettimään ystävänpäivää :) Jos tällä kertaa muistaisi rakkaita kamujaan käsintehdyillä korteilla/muilla virityksillä :)

Meillä vietiin jo joulukuusi ulos,kun karistelu oli aika kovaa luokkaa.Joten hieman pienoista loppiaissiivousta havaittavissa,innostuin luuttuamaan lattioitakin,kun en ennen joulua intoutunut.Aamulla tutkin tuntisotalla yliopiston nettisivuja ja sivuaineita ja luentoja ja virityksiä.. Jospa huomenna lähtisin kirjastosta hakemaan pinon tenttikirjoja!Tästä se arki alkaa :)

Iloista vuoden ensimmäistä viikkoa kaikille!
Terkuin,

2 kommenttia:

  1. Kaunis kortti ja värimaailma on niin kaunis myös.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Maiju!
    Sinulla on ihanan runsaita kortteja ja muita ihanuuksia :) Kävin ihailemassa :) :)

    VastaaPoista

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)