maanantai 17. tammikuuta 2011

Dt-kortti Villakeijulle

Villakeijun uusi haaste on pyörähtänyt käyntiin! Haasteessa tehtaillaan kortteja nuorille miehille, joten kaikki nyt innolla mukaan. Tämähän on se osa-alue kortteilussa, joka usein jää pienemmälle huomiolle... Miesten kortteihin on hankala löytää koristeita ja joskus jopa papereitakin. Nyt haasteen voittaja saa Villakeijusta juuri näihin kortteihin sopivia tarvikkeita :)


Omassa kortissani taustapaperi on Villakeijun skräppipaperivalikoimasta. Toinen puoli paperissa on tuo kuvan mukainen vihreä ja toinen tuollainen ruudukas sininen, jota olen käyttänyt tekstin alla. Teksti on muuten raaputuskuvajemmoja omasta varastosta. Tähdet olen saanut Koukussa Kortteihin salaisten toiveitten kautta ihan askarteluni alkuvaiheilla. Osaan laitoin glossya, osaan kirkasta glitteriä ja osaan vaaleansinistä glitteriä - tuli kivasti erilaisia! Mukana myös ihan vaalean vihreitä timantteja omasta jemmasta. Kuva on saatu ja väritetty promarkereilla. Taustalla oleva harmaa kartonki on pelastettu roskiin menevistä kansion välilehdistä hyötykäyttöön. ;)

Kaikki osallistumaan!
Aikaa on seuraavat 2 viikkoa :)

Minulla on uusi tukka tullut päähän perjantaina. Saa nähdä kuinka pian saan sen lähtökuntoon tänä aamuna, sillä se on PITKÄ! Laitan kuvaa kun saan.. ikinä ei pitäisi hurahtaa jatkoihin, sillä niihin jää jumiin :D :D

Maanantaiterkuin,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,

aina on kivaa saada postia!Jätä siis viestiä jos kävit kylässä :)

Terkuin,Heini :)